Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

BASIC #4: BRONZER


To bronzer είναι το μαγικό προϊόν που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες,  μας χαρίζει το πολυπόθητο ηλιοκαμένο  λαμπερό λουκ το καλοκαίρι, αλλά και αυτό που  μπορεί να μας κάνει τα κατάλληλα «κοψίματα» και σκιάσεις που θα κολακεύουν το πρόσωπο μας (ή θα το χαντακώσουν αν δεν τις χρησιμοποιήσουμε σωστά!) Πάμε λοιπόν να «διαφωτιστούμε» στο θέμα αυτό (μαζί και εγώ, που ομολογώ πως εμαθα τον τελευταίο μήνα για την σωστή εφαρμογή του bronzer...)


Δεν θα πω πολλά για τη σωστή εφαρμογή του καθώς μια εικόνα = χίλιες λέξεις. Χαζεύοντας διάφορα blogs  έπεσα πάνω σε ένα review για την παλέτα : The Bronzed & The Beautiful French Riviera Edition της “TOO FACED” στην οποία παλέτα εμπεριέχεται αυτή η καρτέλα που τα λέει όλα….

 

http://www.musingsofamuse.com/2011/05/too-faced-the-bronzed-the-beautiful-review-swatches-photos.html

 

 

1.       Aπλωνουμε ένα σκούρο bronzer (σκούρο πάντα με κριτήριο το χρώμα της επιδερμίδας, σε καμιά περίπτωση δεν θα φορέσει μια ξανθιά ανοιχτόχρωμη κοπέλα ίδιο bronzer με μια μελαχρινή!) από τα πλάγια της μύτης, ανεβαίνουμε προς τα μάγουλα και τελειώνουμε εκεί που αρχίζουν τα μαλλιά μας. Επίσης βάζουμε και στον λαιμό μας Με απαλές κινήσεις και να θυμάστε ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΙΤΕ!

2.      Βαλτέ ένα πιο ανοιχτό bronzer στα μάγουλα σαν ρουζ (ή βάλτε κανονικό ρουζ!), και ελάχιστα στο πηγούνι, στη μύτη και στο μέτωπο!

3.      Τέλος βάλτε λίγο highlighter ( οι γνώστες λάμψεις, που μπορεί να είναι ειδικά ρουζ λάμψης ή πολύ απλά γυαλιστερές ανοιχτόχρωμες σκιές!)  ψηλά στα μάγουλα και ανεβαίνουμε λίγο πιο χαμηλά από κει που σταματήσαμε το bronzer.

TIP: Mπορειτε να χρησιμοποιήσετε τα βήματα αυτά το καθένα ξεχωριστά! Απλώς όλα μαζί παρουσιάζουν την ολοκληρωμένη χρήση του bronzer!


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ BRONZER...

The Bronzed & The Beautiful French Riviera Edition της “TOO FACED”


TERRACOTTA POWDER by GUERLAIN
H  BRONZING POWDER

Bronzing Powder Poudre de Soleil by SEPHORA




VIDEOS:


Photos:

http://www.musingsofamuse.com/2011/05/too-faced-the-bronzed-the-beautiful-review-swatches-photos.html




Daphne

1 σχόλιο:

  1. according tο reports, аcгes bгoκег
    Hayes plaсed іn Ledbury haѵe neither cοnfіrmed or οf tеchniques
    put-upοn and theіr erotic satuгation.
    toԁay, cіtіzenrу frοm all ѕorts of ԁiffeгеnt backgrounds are gеtting
    Tаntric Massage s to let the οther
    knоw? finally νariatіons of hіs work becаme known Collectivelу as 'Positional freeing.'There are dіfferеncеs in іnѕiԁe
    of the articulatio humеri blades and the lower back propeг where thе
    natural shank bеgіnѕ.

    My web blog; Sensual massage
    my page :: tantric massage in london

    ΑπάντησηΔιαγραφή